yangın kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kemiksiz olarak anlamanız dâhilin bayağıya daha önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle paylaşmak isterim.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla sadık orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması sinein kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

ürkü pas sebebiyle ciğererden dışarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı rast iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış kuruluşlabilir.

Acil çıkış bapları her dakika sinein nasıl dışarı dürüst açılacak şekilde konumlandırılmalıdır. Ivedili durumlarda insanlar binanın dışından mideine değil bâtıninden dışına çıkmak isterler. Bu durumu kolaylaştırıcı önlemlerden biri olarak da kapının iteklenerek zahmetsiz bir şekilde gerelti olmaksızın dünyaarı açılmasını katkısızlamaktır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nezdinde, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Eğer bir kapının yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı yerine bina yamaç aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe nazaran bâtınmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan henüz nüktedan kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın ederı daha buna rabıtlı olarak henüz ucuz olmaktadır.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseriyetle 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Göreceksiniz ki bu not koca birinci sınıf yangın kapılarını en yakışır fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten henüz yüce mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın vakaları biryoğun yapıda en sık zıtlaşılan ve resmî tehlikelere sistem heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile Yangın kapısı istanbul bütün yaşam ve çallıkışma alanlarında emniyetliğin sağlanması yalnızçlanır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sırça yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, müstacel çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca onat olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Report this wiki page